søndag den 7. juli 2013

Sommerudflugt.

Marie og jeg holdt fælles fødselsdag i går og for første gang i mands minde (sådan cirka) havde vi vejret med os til vores lille fødselsdagshavefest ;-)

Vi er bare så klar til at gæsterne kommer, ja vi har endda fået lidt bordpynt - nemlig en glasurtepotte med forstenene søpindsvin - på bordene.
Sammen med Bedste overnattede Liv her. Hun, altså Liv, synes det er mega sjovt at overnatte her, for så skal man nemlig sove i "skuffen". Skuffen er en ekstra seng, som er under Maries seng......første gang undrede hun sig noget over, at man kan sove i en skuffe ;-)

Inden de skulle hjem til Bedste, var vi på en lille udflugt til Egholm. Vi skulle selvfølgelig en tur omkring Den gamle Købmandsgård. Og der har jeg ikke været før, jeg har fået købt knapper.....
Liv købte en lille knap lavet af små perler. Den lavede vi til en halskæde med glideknuder, da vi kom hjem.
Udover knapper kan man også købe smykker, tøj, garn og legetøj i Den gamle Købmandsgård og der kom da også en fingerring med hjem! Jeg har ikke mange fingerringe, men nogle gange er der alligevel en, som må med hjem.
Der var også tid til en lille sejltur på legepladsen ved Kronborg. Liv var nu ikke så imponeret af færgen.....den var nemlig ikke så stor, som dem der sejler til Norge ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar