fredag den 11. juli 2014

Cykelturen i billeder.

Nørresundby - Lyngsaa - Hou - Nørresundby - 116 km.
Vi har haft en fantastisk tur: masser af solskin, en lille bitte regnbyge, medvind på cykelstierne, tropenætter, pauser og chokoladekiks, vilde hindbær, mad på Trangia, pizza, is og svømmeture i Kattegat.

Ispause i Voersaa - både is og pause er velfortjent. Vi mangler kun ca 10 km, inden vi rammer Professorens Plantage lidt nord for Lyngsaa.
Så er vi fremme ;-) og kan nyde udsigten, som er helt fantastisk.
Vi fik fine gæster: Hans og Bella, Henrik og Sarah. Senere kom Lene og Katrine. Vi led ingen nød, for begge hold gæster havde kaffe og kage med, men med ca 55 km i benene syntes vi nu også, at vi kunne spise kager med god samvittighed.....
Tøserne vasker op.

Smuk solopgang i Lyngsaa. Klokken er ca 04 - to timer senere blev vi vækket af skovarbejdere...
Ida, Nanna og Marie har dog ikke problemer med at sove til kl. 8.00. Vi var heldige og var inviteret til morgenmad hos Asta og Edith (børnehaveveninder med forældre) som har sommerhus i Lyngsaa. 
Næste shelterplads var i Hou - her kigger vi udover Sønderstrand fra udkigstårnet.

En rundtur tidlig torsdag morgen:
Endnu en solopgang - denne gang i Hou. Jeg gik hjem i "fisposen" og faldt da også i søvn igen. Kl. 11 havde vi spist pandekager og boller med nutella og bananer, pakket sammen og fyldt drikkedunkene op og kl. 15 ramte vi Kronprinsens Alle igen.

Denne tur var vores 3. tur, og vi er klar til en ny tur næste år....når man har gjort noget 3 år i træk, er det vel også gået hen og blevet en tradition....
Ingen kommentarer:

Send en kommentar