søndag den 9. juni 2013

Aloha.

Katrine og Marie har holdt fælles fødselsdag for klassen. Vi drog afsted i går og er næsten lige kommet hjem. I går blev en ganske almindelig spejderhytte i Hammer Bakker omdannet til Honolulu - det tror I måske ikke på, men se så lige her!
Skildpadderne var kravlet på land og endte derfor på kagefadet.
Veludstyret bar ;-)
Der var masser af papegøjer og farverige guirlander.


Der var selvfølgelig også palmer - længere nede i indlægget findes de i en anden udgave.
Der pakkes gaver op. Gæsterne skiftes til at give gave, og imens sidder de andre pænt og venter på,
 at gaverne bliver pakket op en efter en. Tror fødselslarerne var ganske godt tilfredse.Imens Lene og jeg laver mad, dystes der i fyldning af spand med vandpistol, gummistøvlekast og quiz. Jeg synes, det er fantastisk, at de klarer det selv ;-) Der var på hele turen ikke en eneste konflikt, og kun en lille smule hjemve, som ikke fik nogen praktisk betydning, kun en lille smule hensyntagen.
Inden aftensmaden blev der delt blomsterkranse ud, så vi kunne komme i den helt rigtige stemning.

Desserten var frugt i mundrette bidder, som kunne dyppes i chokolade, kokos
 eller vaniliecreme efter smag og behag.
Børnene sov kl. 00.30, men inden da havde de insisteret på at høre godnathistorie om troldungerne Trunte og Trampe, som bor ude i skoven under en træstub. Klokken blev mange, inden Lene og jeg havde fået snakket af, så det blev ikke til så meget søvn, for kl. 06.45 var alle børn af "fisposerne" og klar til morgenmad.
Inden børnene blev hentet af deres forældre, var det lige tid til en omgang vikingespil. Tak for en helt igennem hyggelig fødselsdagsfest 5. b! Jeg er ret sikker på, at jeg også taler på vegne af Katrine og Lene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar