mandag den 4. juni 2012

Pigen i den grønne kjole.

Jeg har fået en ide, som skal prøves af. Jeg har aldrig prøvet det før, men godt nok vidst, at man godt kunne gøre det; nemlig at overføre fotos til tekstil og på den måde sætte sit personlige præg på puder, tasker, t-shirts og andre ting.
Jeg købte to slags - en til lyse stoffer og en til mørke stoffer. De skal overføres på forskellige måder, så nu må jeg finde ud af, hvilken af de to, jeg synes, fungerer bedst. Jeg har nemlig også planer om, at vi skal prøve det enten i håndarbejde i 4. kl. eller i det kreative værksted.
Så jeg dykkede ned i kassen med fotos. Det kan tage temmelig lang tid at gennemse sådan en dynge gamle fotos...... Jeg er ret vild med pigen i den grønne kjole.
I går fik jeg denne stak aflagte comboybukser. Tak til Søs og Brian i Viborg ;o). Nu har jeg da ingen undskyldning for ikke at have denim til genbrugstasker! Sarah mente, hun også kunne få et par  -  eller tre  -  ekstra shorts. Så må jeg nøjes med at bruge stoffet fra de afklippede bukseben.
Til pigen i den grønne kjole valgte jeg et par forholdsvis mørke bukser. Så hun kom i kopimaskinen og blev strøget på et bukseben.
Hun skal pynte på en taske og rammes ind i grønne knapper. Selv om billedet er ret gammelt, lever modellen i bedste velgående. Kan I gætte hvem hun er?

1 kommentar:

  1. Hvor er det en rigtig god ide, og rammen af knapper, det er jo lige dig ;o)
    Satte engang billeder af drengene ind i et Patchworktæppe jeg syede til min far. Det gjorde stor lykke.
    knus Hanne

    SvarSlet