lørdag den 16. maj 2015

En for stor fristelse!

I dag var jeg knap! så dygtig som i sidste uge. Jeg kom nemlig til at købe flere knapper (men jeg har en plan, som I kommer til at høre mere om.....) 
Jeg var hjemme og besøge min mor og i Krejbjerg - ikke så langt fra Rødding - ligger Tingfinderiet - et ret stort loppe- og antikmarked. Hvis der åbent, når jeg er på besøg hos min mor, tager vi tit lige et smut forbi.
Egentlig fik jeg først øje på blikdåsen, fordi mit andet efternavn - Schmidt - står skrevet derpå. Det var jo lidt fristende at eje sådan en dåse.....
Da jeg så åbnede dåsen, var det en sand skattekiste.....den var nemlig fyldt med knapper og andre håndarbejdsting. Jeg tyndede ud i indholdet og fik lavet en god handel!
Eftermiddagen stod efterfølgende på vask af knapper. Jeg fik også pillet tråde ud af hullerne i knapperne. Hvad kaldes de iøvrigt? For knaphuller er det jo ikke.....
Der var en masse blå porcelænsknapper. Eller måske er det glas?
Knapper i poser.
Rene knapper.
Flere rene knapper. Jeg er selv ret pjattet med de grønne knapper i venstre side af billedet. Ligeledes var der perlemorsknapper og porcelæn/glasknapper, som er ret flotte ;-) Således blev en blæsende og kold lørdag til en god dag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar