søndag den 2. juli 2017

Lidt om en fest.

I fredags holdt vi studentergilde for Sarah. Der var folk fra nær og fjern, unge og ældre, men alle venner af enten os eller af Sarah. Vi har jo et ret lille hus, men heldigvis fandt vi et fint lokale i vores nærområde, som også var billigt at leje ;-) og så endda med blå stole til en blå student!
Bordet var pyntet med hvide bloklys i tre forskellige størrelser med sølvsnor og blå knap. Der var mandstro og grønne grene i vaserne, som havde et blåt bånd med sløjfe omkring. Hvide duge og blå servietter - enkelt men alligevel stilfuldt. Der var 38 gæster til spisning, senere dukkede fodboldveninder,  folkeskoleveninde, kollegaer og andet godtfolk op. 
Til en fest hører jo også dejlig mad: kartoffelsalat med frikadeller, lakseroulade, tunmousse, tre forskellige tærter, tapasanretning med forskellige oste og pølser, pizzasnegle, ristet rugbrød, grissinier og Bedstes boller (tre slags!). Til dessert var der valnødde- og pæretærte, tre slags småkager, brownies og chokolade. Alt dette kunne kun lade sig gøre, fordi jeg har fået en stor og uvurderlig hjælp fra Jane, Hans, Bedste, Anne Mette og Grethe!
Nu hviler vi ud og slår mave. Sarah er helt overvældet over alle de flotte gaver, hun fik og mener nærmest, at hun nu kan flytte hjemmefra.....men først skal hun lige en tur til København, hvor hun skal i Livgarden. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar