torsdag den 28. juli 2016

Sommerferie.

Vores fælles sommerferie lakker mod enden, idet jeg skal begynde på arbejde på tirsdag, Marie skal begynde på Horne Efterskole d. 7. august og i ugen efter følger Sarah og Henrik trop. Sarah har dog arbejdet en del; som sædvanlig har hun været træner på DBU's fodboldskole i en uge og så har hun haft en del timer på Baresso, hvor hun har fritidsjob.
For første gang i en del år har vi været af sted på ferie sammen alle sammen ;-). Vi har været i London, hvor den stod på lange gåture, hop på og hop af bustur, solskin i Hyde Park, kaffe på Starbuck's - der var nemlig gratis WiFi.......vi har set vagtskifte på Buckingham Palace, været på marked på Portobello Road, kigget på dyre tasker og tøj i Harrods, shoppet på Oxford Street, Regent Street og Carneby Street, spillet 'røvhul, spist fish and chips, været på pub, kigget på kort - her var Sarah helt klart eksperten!
Regent Street var lukket for trafik i søndags, hvilket gav en ret hyggelig stemning. Og så var der gratis Frisko is! 'Release the beast' - en magnum med dobbelt chokolade med karamel imellem.
Inden vi for alvor kom i gang med at være turister, var vi lige en tur på Den danske  Ambassade, politistationen på Paddington og på hittegodskontoret på Victoria Street Station, idet Henrik glemte sin taske med bl.a pas i transfer-bussen fra Stansted til City. Det var lidt stressende i situationen, men nu betragter vi det, som en oplevelse de færreste oplever.....det er jo ikke alle, der oplever ambassaden og politistationen fra indersiden på deres ferie, vel?
Vagtskiftet på Buckingham Palace trak tonsvis af mennesker til, men jeg fik da et kig ind mellem tremmerne.
Sulten meldte sig jo med jævne mellemrum, og man kan vel ikke tage til London/England uden at få en omgang fish and chips? Vi fik vores ved Serpentinersøen i Hyde Park.
Med to teenagere var shopping jo et uundgåligt punkt på programmet og der blev købt MAC, en Marc Jacobs taske (kurs og udsalg gjorde det til et godt køb), bukser, sweatshirts, sportsbh'er og bluser. Moderen havde en fødselsdagsgave til gode, og den blev købt i Liberty - bånd og en skjortebluse.
Og så var der også lige en Desigualbutik med udsalg......og en Pulones-butik med sjove og helt nødvendige ting.....
Ja, uglerne er der skam endnu. Især på tasker og smykker.

På en smuttur til Aalborg var jeg forbi en (for mig) ny genbrugsbutik på Vesterbro. Jeg kan jo ikke dy mig. Skal lige kigge efter knapper og fandt da også en lille dynge.
Jeg fandt også denne træspand, som jeg ikke kunne stå for. Tror den bliver brugt til gavepapir, mønsterpapir og andre ruller.
Jeg anser den for lidt af et scoop! Synes den er mega sej og så kostede den kun 45 kr......
Ingen kommentarer:

Send en kommentar