søndag den 26. juni 2016

Møgunger.......

Så fik eleverne sommerferie, og for mig betød det også farvel til min 6. kl., som jeg har været klasselærer for, siden de kom i 3. kl. Vi har lavet mange skønne og selvfølgelig også faglige ting sammen.
Vi har haft en helt fantastisk sidste uge med tur til Fårup Sommerland med overnatning på hotellet (klassekassen gav;-)), festtaler og sange i fredags og sidst men ikke mindst den obligatoriske vandkamp iblandet lidt karameller.
Først fik jeg disse skønne krus/opbevaringskrukker:
De findes i 10 varianter og jeg fik dorthealiljer, lavendler og anemoner. Jeg synes, det er skønt at få gaver, som er varige. Så nu kan jeg tænke tilbage på mine dejlige møgunger, når jeg drikker kaffe. Jeg har heller ikke godt af alt det chokolade og vin, som en spiselig gave evt. kunne indeholde.......
Bagefter fik jeg så vand i lange fede stråler:
Men heldigvis, som I kan se, var jeg beredt og udstyret med vandpistol, 1/2 liters flasker i patrolbæltet og badehætte var jeg klar til kamp! Alle gik våde hjem! 


søndag den 5. juni 2016

Se, hvad jeg har købt!

Jeg har gjort et scoop! Ja, det sagde sælgeren i hvert fald........jeg vil nu lige tjekke op på det, men uanset hvad, så føler jeg mig ikke snydt, som i overhovedet ikke snydt.
På en vej i nabolaget, var hele vejen gået sammen om at holde loppemarked (smart ide!) - og hvad står så der ved en af de første boder? Noget blåt keramik fra Søholm! Den snupper jeg! Gad vide, hvad dens oprindelige formål har været? Suppeterrin? Kiksedåse? Tror lige, jeg skal google lidt......