torsdag den 27. februar 2014

Oskars ugle

I mandags spurgte en af mine skoledrenge, Oskar, om han lige måtte løbe hjem i frikvarteret, han skulle lige hente noget, sagde han. Det måtte han godt, han bor nemlig kun 150 m fra skolen. Han var hurtigt tilbage og med sig havde han opskriften på denne ugle:
Er han ikke bare sød? Ja altså Oskar. Og uglen er da helt fantatisk..... 
Marie synes klart, jeg skal sy den. Men hvor skal den være? Vi har jo ikke verdens største hus.....
Uglen er ca 85 cm høj, men jeg tror ikke, jeg kan stå for fristelsen.....

fredag den 21. februar 2014

En bog efter min smag ;-)

Jeg blev lige gjort opmærksom på denne bog:
Det er Jane, min søde nabo, som har lånt den på biblioteket, og så lige har lånt den ud til mig - i hvert fald for en dag eller to. Der er mange små ideer, også nogle jeg kan bruge i håndarbejdstimerne eller i Det kreative Værksted. Så nu går jeg i krig med knapperne, altså sådan på helt fredelig vis.

Nu med knapper.....

Se, Ipad-coverets knapper blev nogle helt andre, end dem jeg viste på bloggen i går. Sådan kan det gå.....
Men nu er den færdig. Og ret fin. Tror, der er til endnu et cover. 
Dette var de knapper, der var på spil i går.
Men de lyseblå knapper vandt i kapløbet.....
Sådan ser coveret fra bagsiden. Coveret har en helt anden struktur, end coveret jeg lavede til Maries PC. Det skyldes, at jeg er lavet af en hæklet sweater.
Maries cover til skole-PC'en. Selvom de er forskellige, minder de jo på mange måder også om hinanden.
torsdag den 20. februar 2014

Ipad-cover

Jeg har fået et tastatur til Ipad'en. Dermed har jeg fået brug for et cover, hvor både Ipad og tastatur kan være. For længe siden valkede jeg en hæklet sweater i vaskemaskinen, og det er den, jeg nu har brugt til coveret.
Jeg er nu kommet til det svære.....hvilke knapper skal jeg bruge? Jeg er ikke helt tilfreds, så jeg leder videre.....

søndag den 16. februar 2014

Skoleboderier.

Så er der 4 puder, som er færdige, og resten er stadig undervejs. De bliver super flotte!

Der broderes fodbolde, amerikanske fodbolde, hjerter, stjerner og små bolde. De har været vildt optaget af arbejdet. Det gør håndarbejdslæreren glad ;-)


Puf - nu med fjernbetjening.

I går aftes blev puffen færdig. Jeg er selv ganske godt tilfreds, og synes den har været sjov at lave. Jeg har brugt linninger fra 22 par cowboybukser og det er selvsagt en af grundene til, at den har været længe undervejs. (Heldigvis har jeg haft en god "brugt-jeans-pusher" så endnu engang tak til AV)

Jeg har mest "bare" syet, målt efter og rettet vinkler af efterhånden, som arbejdet skred frem. Meget ulig fremgangsmåden på mit sykursus ;-) måske skulle jeg have målt lidt bedre af, da stedet, hvor de to lynlåse rammer hinanden, er et hjørne. Jeg må lige se, hvad jeg kan gøre for at skjule samlingen lidt....

Jeg er slet ikke færdig med at upcycle gamle cowboybukser; det er masser af ideer på nettet og nogle få i mit hovedet. Så smid IKKE dine aflagte cowboybukser ud! Jeg er den glade modtager ;-)

lørdag den 15. februar 2014

Puf - der syes på livet løs.

Vinterferien har gjort sit indtog, hvilket betyder ekstra tid til alt det sjove. Derfor er jeg gået i gang med puffen. Her er det stoffet, som skal beklæde siderne. Jeg har 2 x 60 cm lynlås, hvilket jeg håber giver en stor nok åbning, når den skal endelig monteres.....
En slags crazy patchwork ;-)

onsdag den 12. februar 2014

Puf - nu er skridt nærmere.

Så kom skumgummiklodsen i hus. Og jeg kan gå i gang med at sy siderne på puffen. Det bliver spændende - resten skal selvfølgelig også syes af aflagte cowboybukser og der skal være en lomme til fjernbetjeningen på en af siderne. Så nu ved jeg hvad, min vinterferie i næste uge skal gå med ;-)

Fra dengang der fandtes manufakturhandlere.

Jeg har fået et ægte stykke danmarkshistorie - nemlig et opbevaringsmøbel fra en manufakturhandel. Sådan en manufakturhandel var også i Rødding, hvor jeg er vokset op. Den skal fyldes op med knapper og bånd! Lige etprojekt til vinterferien;-)

søndag den 9. februar 2014

Som lovet.....

Jeg lovede jo i går at vise Jer, hvad jeg har brugt nogle af mine knapper til. Lyset er lidt bedre i dag, men synes nu stadig, det er lidt mørkt......hvornår mon vi får solen at se igen?
Tilbage til knapperne.....
Armbånd.
Halskæder.


Hurtigt kommer man til at bruge en aften og det halve af søndagen.....

lørdag den 8. februar 2014

Der leges med knapper!

Jeg må se at få brugt lidt af mine knapper! Derfor er jeg gået i gang med at lave armbånd og vedhæng til halskæder.
I morgen, når der er dagslys, kan I se mere.....

lørdag den 1. februar 2014

Dagens gevinst.

Dagens beskedne køb var en pose knapper. Ikke fordi jeg mangler, men bare fordi det er 
sjovt ;-) 
Nu vil jeg tjekke dem for trådrester. Det er heller ikke altid, der kun er knapper i en pose med knapper, så nu vil jeg rode og sortere i posens indhold.