Så skal der bages.....
På vores tur til København var vi en tur omkring Mette Blomsterberg,
hvor jeg købte lakridspulver.
Det blev til to slags: småkager og en bradepandekage.
Opskriften kommer her:
500 g hvedemel
1 tsk bagepulver
60 g lakridspulver
125 g tørrede tranebær, som hakkes groft
375 g koldt smør
500 g rørsukker
2 æg
Kan med fordel rulles til pølser og lægges på køl
- eller, hvis det skal gå hurtigt i fryseren.
Bages ved 200 grader i 10 - 12 minutter.
Jeg fik 8 plader, så det er en ordentlig portion.
Bradepandekagen har jeg fundet på nettet på www.lottebager.dk/opskrifter/lakridskage/
Opskriften lyder sådan her:
225 g smør + 450 g mørk farin, som smeltes og afkøles
3 æg, som piskes i smør- og sukkermassen
3 spsk lakridspulver, 270 g hvedemel og 1 1/2 tsk bagepulver,
som sigtes og vendes i den sammenpiskede masse.
Dejen kommes i en lille bradepande og bages ved 180 grader i ca 25 minutter.
Kagen har konsistens som en brownie og skal nydes sammen med en kop kaffe på sofaen i aften ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar