På fadene var: serranoskinke, chorizo, spegepølser, kabersbær, tomatpesto, grøn pesto, haydariy, marinerede hvidløg, artiskokhjerter, oliven med mandler, ovnbagte cherrytomater, abrikos svøbt i bacon, asparges svøbt i bacon, pølser med champignon, 2 slags oste, sukkerærter, rød peber, agurk, ristet rugbrød, grissinier, små knækbrød og boller. Det lyder som en frygtelig masse.....det er det jo egentlig også, men meget af forberedelserne består mest af at pakke ud af emballager. Bollerne er langtidhævet i køleskabet og derfor sat på pladen med skeer, så de var også nemme!
Min lillebror kom forbi på vejen hjem fra Norge, så de fik også lige en bid brød med. Heldigvis er der stadig lidt tilbage, så jeg ved, hvad jeg skal have til frokost.....uhmmmm.
uhm .... jeg bliver helt lækkersulten :-)
SvarSletHej Dorte.
SvarSletJamen, så må du jo på indkøb ;-) den nemme er selvfølgelig at finde en tapasrestaurant....bon appetit!