søndag den 19. marts 2017

Undrer I jer?

Jeg tror, at familie og venner nogle gange undrer sig over, hvad i alverden konen skal med alle de knapper.....
Jeg synes jo, de er smukke. En del af den har jeg til at stå i henkogningsglas og er derfor ret dekorative. Men i dag har jeg faktisk brugt nogle af knapperne til at lave påskeæg af.
Dette er bare et lille udpluk af min knappesamling.....
Æggene er hængt på grene i mine Søholmvaser. Indrømmet....jeg har mange knapper, men når man er ude i sådan et knappeprojekt som at lave påskeæg, så har man brug for mange. De skal passe sammen i farve og facon. De skulle jo gerne ligne æg ;-)!
Hold da op....

For et loppemarked, jeg blev lokket ud til i går.....jeg kunne desværre ikke følges med Bodil, som lokkede mig, men så kunne jeg jo lokke en anden med, nemlig Lene ;-)
Der blev købt knapper, selvfølgelig! Måske var de endda oven i handlen sammen med en lille tindåse.
De findes jo for det meste i poser, æsker og cigarkasser. Det gjorde de også i går. Skidt og kanel blev sorteret fra og efter en omgang i opvaskebaljen, så dyngen således ud.....
Det er ret sjældent, jeg køber møbler eller andre store ting på loppemarkeder. Dels mangler vi ikke noget og dels bor vi i et lille hus, men denne her kunne jeg ikke stå for.....
Den er blevet vasket, men jeg tror også, den skal have en anden farve. Det gode er, at den kan hænge på væggen og så er det som om, den ikke fylder helt så meget, som hvis, den ikke kunne hænges op. Eller er det bare en god undskyldning?
Jeg tror, de ekstra rum, er nogle, der er kommet til senere. Det ser nemlig lidt "hjemmegjort" ud på ikke en ikke helt så professionel måde.
Det sidst jeg blev fristet af, var en lille tindåse med låg.
Den har fået plads sammen med de små tinlysestager.
Se, så gik lørdagen med fejringen af ældstebarnet, som dog hellere ville være sammen med sine efterskoleveninder, loppemarked og besøg hos gode venner.


mandag den 6. marts 2017

God kollega-karma.

Min søde kollega Anne Mette har været på knappejagt for mig, ja altså helt uden, at jeg vidste det.....så i morges kom hun med denne dynge knapper og strikkepinde.
Knapperne er fundet hos "Billig Leif" - tænker, han har butik et sted i Midtjylland, da det er der Anne Mette har været i weekenden......

lørdag den 4. marts 2017

Lynstrik.

Det er lang tid siden, jeg har strikket noget på 10 dage.....men denne poncho designet af Annette Danielsen, blev strikket i vinterferien plus lidt mere.
Den er strikket i en tweed-garn (garn som har været forsøgt brugt til flere ting bl.a to forskellige tæpper, og en hæklet jakke) fra Garngaragen. Ponchoen er strikket samtidig med, at jeg har trævlet mit sidste forsøg (et tæppe) op. Der er stadig garn tilbage......