lørdag den 28. maj 2016

Der "strimles"......

Der skal tyndes ud i cowboybukserlageret! Det gøres bl.a ved at sy puder og en taske. 
Banerne er 12 cm brede, og er primært blevet til af buksebenene. Jeg har nemlig syet masser af grydelapper, og de laves jo af baglommerne og så er der ligesom en masse rester.....
I dag har jeg syet disse to puder. Der er lynlås og et Elbrønd & Co-mærkat på bagsiden ;-)
Tasken har i et stykke tid været "in progress". Der mangler hanke og beklædning til indersiden. Jeg 
overvejer at opgradere mine tasker med en indvendig lomme med lynlås. Lommen kan bruges til pung, kørekort, nøgler eller andre lidt mere værdifulde ting, vi kvinder nødvendigvis har med i vore tasker.....
Jeg har en stort set magen til, som jeg bruger til skoletaske/skolenet. Selvom jeg har brugt stof fra cowboybukserlageret, kan man faktisk ikke se, at jeg har været i gang......så jeg må jo hellere fortsætte med syningen!!

lørdag den 21. maj 2016

Grydelapper.

Sådan en regnfuld lørdag er tilbragt ved symaskinen. Jeg har nu syet så mange grydelapper, at jeg faktisk er løbet tør for baglommer.....
Så skal jeg til bunds i alt mit denim, må jeg i gang med puderne, taskerne eller ?? 


mandag den 16. maj 2016

Samlebånd....

Der syes grydelapper i "systuen" i dag. Det er næsten lidt samlebåndsagtigt.......
Men så længe der er cowboybukser at tage af, bliver jeg ved......så kan der jo syes tasker og andet godt af resten ;-)

søndag den 8. maj 2016

Udflugt på en søndag.

Et sted jeg ynder at besøge, når jeg er hjemme hos min mor, er Tingfinderiet i Krejbjerg. Det er et loppeslaraffenland! Der findes ting både i den billige ende og i den dyre ende. Jeg tjekker tit retro-afdelingen ud. Det er jo der jeg skal finde bordlampen fra Søholm.....
Men tag lige et kig på disse billeder:
   
   
    
Dette er bare et lille udpluk af Tingfinderiet, hvor længerne på en tre-længet gård er fyldt op med lopper og antik. Så er du til lopper, retro og antikviteter, så er det bare om at komme af sted!
 


lørdag den 7. maj 2016

Om at lave ingenting.....

Det der med at lave ingenting er svært, når det er på ordre fra lægen......det er noget helt andet, når man er doven og selv vælger ikke at lave noget.
Siden sidste fredag har jeg haft betændelse i min venstre albue. Jeg tror tit, at dårligdomme går over af sig selv, men i mandags blev jeg alligevel lidt bekymret og tog til lægen, som ordinerede penicillin-kur og ro til albuen. Så ikke noget havearbejde, strikketøj, alvorlig rengøring og vinduesvaskning mm. Men jeg kan dog tage billeder, så her kommer lidt foto fra arbejde, lopperundtur og "bylivet".
5. kl. har travlt med at upcycle bordlamper. Der bliver brugt, plastikfigurer - soldater og dyr, legetøjsbiler, spraymaling og tavlemaling. Det bliver spændende at se de færdige lamper.
I fredags var jeg på lopperundtur. Jeg leder efter et spisestel med minimum 8 dybe og 8 flade tallerkner med noget blåt.....jeg har ledt i et stykke tid, men det er altså endnu ikke lykkedes. Jeg leder stadig efter knivbukke, en lidt større bordlampe fra Sølyst i blå keramik samt vaser fra Sølyst. Det blå keramik fra Sølyst er pt svært at finde, men mon ikke det dukker op på sommerens loppe- og garagemarkeder. Og så skal jeg jo altid lige tjekke, om der findes en kagedåse eller cigaræske med knapper....og det gør der de fleste steder. Så med mig hjem kom denne håndfuld knapper købt for en 5'er ;-)
Vi synes jo, at vi bor inde midt i byen. Alligevel ser vi nogle gange dyr, som hører hjemme et andet sted. Forleden aften sad disse 4 fyre udenfor på fortovet:
300 meter  fra vores hoveddør ned mod havnen er der en grønt område med en cykelsti: "Syrestien" - der går 3 rådyr. Jeg har set dem nogle gange nu, men kameraet/telefonen har ikke været med, så derfor har jeg ikke noget foto af dem. Men jeg synes altså de ville have det bedre længere væk fra byens støj, hunde, cyklister, biler og musik......jeg håber, jeg får skudt med med mit kamera en dag.