mandag den 21. september 2015

En flok Minions er på vej ud i byen.

I håndværk og design laver vi Minions. Vi har lagt stort og hårdt ud.....men nu er vi næsten færdige med de første.
Vi har brugt dæk, som I kan se, låg fra syltetøjsglas, knapper, maling, lim og flamingo. Jeg synes, de er blevet rigtig flotte ;-) vi fik pedellen til at bore huller, så vi kunne bolte dem sammen - de er derfor ret tunge, men så får vi også trænet armmuskler, når vi skal flytte dem.....Når de er helt færdige skal de udstilles på skolen sammen med de små Minions, vi også skal lave. De bliver også lavet af genbrugsmaterialer: syltetøjsglas og konservesdåser samt gips, forskellige slags maling og hvad vi ellers finder i gemmerne. 

søndag den 20. september 2015

Lidt bliver det da til.....

I dag er det indtil videre blevet til en gammel kending: grydelapper og to kurve lavet af det nederste af et bukseben. Skulle lige tjekke ud, om kurvene kunne være et egnet skoleprojekt......det tror jeg det er, især hvis der laves en DIY og hvis det er alternative dekorationsmuligheder.....søndag den 6. september 2015

Jeg siger ikke op i morgen.....

Lad os bare slå fast: "Jeg ikke siger op morgen" Jeg beholder mit lærerjob i Hou! Jeg havde jo en stand i Blokhus/Hune til deres Secondhand/upcycling marked og vejret var mildest talt IKKE med os! Jeg havde ellers haft travlt med forberedelser, havde endda fået mobilpay - skulle jo nødig gå glip af en handel - syet og fundet frem i galskab.
Der var endda købt Blue Jeans ind til formålet, men regnen - ja jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om det var den eneste grund - holdt kunderne væk.
Men heldigvis har vejret jo artet sig, og i dag har jeg høstet de første brombær og de sidste rabarber. Jeg har aldrig tidligere plukket - eller hvad man nu gør med rabarber - så sent på året. 
Nu kommer de i fryseren. Glædelig søndag!