fredag den 28. august 2015

Elbroendogco på tur.

Jeg skal på tur til Blokhus næste lørdag. Jeg er meget beæret, se bare.....
Jeg skal lave et arbejde værksted, hvor jeg viser, hvad man kan lave af sine slidte jeans. Der vil også være en lille salgsbod. Kom og hils på.

søndag den 23. august 2015

Der er stadig liv......

Nogle gange går der virkelig lang tid uden nyt på bloggen......bloggen begyndte jo mest som en blog, hvor jeg ville vise mine håndarbejdsprojekter og andet kreativitet frem. Nu er det som om, der er gået lopper i den.....men jeg strikker og syr stadig, det går bare lidt langsomt med at få lavet tingene færdige.....men de skal nok blive det, og så kommer de på bloggen. 
Lige nu står den på Minions - det er godt nok arbejdsrelateret, men det gør det jo ikke mindre sjovt, se bare:
Sammen med 4. klasse skal der produceres Minions i mange forskellige udgaver og materialer. Vi begynder med at lave de store - dem af bildæk. Vores tekniske servicechef, ham man i gamle dage kaldte pedel, havde en kontakt til en "dækmand". Så inden jeg havde set mig om, blev der læsset 30 dæk af i skolegården. Så var det det med malingen - det kunne jo godt gå hen og blive dyrt, men en lokal malermester og far til elever på skolen, var så flink at sponsore malingen, da jeg spurgte, om han havde nogle rester......vi går i gang i morgen. Skolen kommer til at vrimle med Minons - det bliver så godt!
Vi bliver i Hou, for I fredags var der Mamma Mia på storskærm på Sydstranden. Så sammen med min kollega Anne Mette og to af vores børn, Mia og Sarah, så vi film i den skønneste sommeraften, man kan forestille sig.
Lækker mad fra Toms Fiskebod, musik og glade mennesker udgjorde den perfekte ramme til filmen.
For at lokke folk rundt på havnen, var der arrangeret en ABBA-quiz - mere om den senere. Vi var på Batteriet ved udsigtstårnet, på besøg i det nye Havnehus, i kajakklubben og ved det nye havnebad. Alle steder kunne man få røverhistorier eller bare en sludder, en lille forfriskning og spørgsmål - 8 ialt -om ABBA. Og hvem, tror I så, vandt denne quiz? Heldige mig! Jubii!
En "købmandskurv" fra Dagli' Brugsen - fyldt med lækkerier. At vinde en quiz om ABBA (i al beskedenhed næsten uden hjælp fra Google) skyldes vist også den kendsgerning, at ikke ret mange deltog i quizen.......og så selvfølgelig, at jeg er vokset op med ABBA-plakater på pigekammeret og med ABBA i kasettebåndoptageren. 
At sidde der i solnedgangen og se film på stranden var bare så dejlig en oplevelse, at jeg håber, de gentager succesen og så slæber jeg familie, venner, naboer og hele baduljen med for, at de også kan opleve den gode stemning!!
Sidst med ikke mindst har jeg fået en masse gamle sodavandsflasker.......
Der er flasker fra Urban - Aalborg, Landkjær - Gudumholm, Mineralvandsfabrikken - Nibe, A. Bach og gamle medicinglas. Og ikke at forglemme kassen fra K.Færch i Nibe. De skal lige have en omgang med vand og sæbe, inden de kommer indenfor i stuen......
tirsdag den 4. august 2015

Tall Ships Race

I dag forlod skibene Aalborg/Nørresundby efter fire fantastiske dage med masser af liv og stemning på havnen. Så da jeg havde fri fra arbejde, kørte jeg til Hals for at se nogle af skibene stævne ud i Kattegat.
På de fleste stod mandskabet på dækket og vinkede, mens der blev tudet godt i hornene. 

søndag den 2. august 2015

Fødselsdagsgaver.

Marie og jeg har holdt fælles fødselsdag og det kom der fine gaver ud af.....
Her er mine samlede gaver. Jeg vil godt fremhæve to: uglen og strikkepindene.
Nu er det jo ingen hemmelighed, at ugler er et hit hos mig.....denne ugletegning er tegnet med moler fra Limfjordsøen Fuur. Ret sejt, at der er så mange nuancer i moleret. Den skal nok komme op at hænge.....
Og så fik jeg mine første Knitpro-strikkepinde. Det er jo ret smart, det med bare at skifte størrelse på pindene. Nu er jeg spændt på, om jeg vil have skiftet alle mine gamle pinde ud - altså bare sådan efterhånden.