søndag den 31. august 2014

Sort og hvidt, volume II

To genbrugstasker færdige til kursus i upcycling af jeans. De er begge pyntet med bånd og ugler ;-)

De små blå ugler kamouflerer et hul, som jeg lavede, da jeg troede jeg kunne hive en lomme af. Lommen var ellers med klap og knap, så den kunne bruges til at have ting i, men den var lidt i vejen/alligevel for stor, da tasken skulle færdigmonteres.

Det broderede bånd er fra et bakkebånd, jeg har købt i genbugsen. Jeg leder efter flere bakkebånd - synes de er ret flotte som en dekoration på taskerne.

 søndag den 24. august 2014

Hvor bliver tiden af?

Så blev det søndag igen, og endnu engang kan jeg konstatere, at jeg ikke har fået lavet noget kreativt i ugens løb.....
Jeg er dog kommet et lille stykke videre med den sorte taske af Sarahs aflagte jeans, mangler kun lige den sidste hank.
Men nu står den på fodbold - altså jeg skal bare heppe ;-) og senere skal Marie hentes i Fårup Sommerland - så kører mors taxa igen. Måske kan jeg lige nå et loppemarked, inden jeg skal stå på sidelinjen i Gistrup.....

søndag den 17. august 2014

Sort og hvidt.

Der er lidt stille på bloggen, men det skyldes blot, at hverdagen er begyndt igen. Egentligt skulle man jo tro, at de nye arbejdstider grundet folkeskolereformen ville give rig mulighed til yderligere aktivitet ved symaskinen eller med strikkepindene. Jeg tror, det kommer......men når vasketøjet, indkøb, madlavning, motion og andre nødvendigheder er klaret, ja så bliver jeg så træt, at jeg simpelthen falder i søvn.
Fik dog lidt tid ved symaskinen i dag - programmet stod på tasker af cowboybukser: en i sort og en i hvid:

Det bliver til skuldertasker i en model, jeg før har brugt. Her kan I se de to "inspirationsdynger".søndag den 10. august 2014

Bagagerumsmarked i Skalborg.

Marie og jeg drog af sted til det, arrangørerne siger, er et af Danmarks største bagagerumsmarkeder. Om det er sandt, skal jeg ikke kunne sige, men der var i hvert fald mange mennesker og ikke mindst biler. Hold da op.....p-pladsen var overfyldt, men vi var forudseende og parkerede på den anden side af Hobrovej.
Jeg var på udkig efter et fad, som passer til mine blå vaser og lampen fra Søholm.

Lidt svært at se i modlys, men den har altså samme blå farve som vaserne. Og minsandten om jeg ikke finder fadet til den nette sum af 75 kr.
Sidste søndag så jeg også et på et loppemarked, men sælgeren ville have 200 kr og kunne kun pruttes ned til 175.....godt jeg ventede!
Udover fadet købte Marie 2 skildpadder af træ. De er til bedsteveninden Katrine, som samler på skildpadder. En kostede 8 kr, men vi fik begge 2 for en 10'er. Nu er de pænt pakket ind, så de kan komme med i skole og gives til Katrine ;-)
Det sjove ved dem er, at de nikker med hovedet, når man kører med dem ;-)


Forberedelse til kursus, part V. Jul i august.

Endnu en ting til mit FOF-kursus er blevet syet og dermed vinget af på listen over ting, jeg gerne ville nå at lave som demonstrationsmodel, nemlig en julesok.
Cowboybukser - selvfølgelig - bånd, røde knapper, mørkerødt hørstof. Tangen skal bruges til at klemme nitten på lommen over, så den kan syes på sokken.
Sådan kom min udgave at en julesok til at se ud. Den kan jo selvsagt varieres i det uendelige og kun fantasien sætter grænser.....lørdag den 9. august 2014

For sjov.

Skulle da lige se, hvor meget de fyldte..... altså alle mine knapper. En bette m2.....
De er i æsker, krukker, dåser, små skuffer og poser. Og skulle jeg få øje på nogle flotte knapper, ja så slår jeg til igen. Og skulle det se igen, at jeg bliver foræret nogle, ja så siger jeg pænt tak og tager imod med kyshånd.


fredag den 8. august 2014

Lille pung.

Jeg har helt glemt at vise Jer denne lille pung, som passer til Rikkes kimono....så den får I lige her ;-)
Den er cylinderformet med plads til pung, mobil og andre småfornødenheder, og så matcher den jo til denne her:Her bor jeg.

Så er den første arbejdsuge med den nye skolereform gået. Vi er på vej til at få styr på vores arbejdspladser. Hæve-sænke-bordet, kontorstolen og skabet var på plads, da vi kom i mandags. Det ser sådan ud:
Lige om lige, får vi et læserum med lænestole og et pædagogisk værksted. Det bliver nice ;-)